top of page
Farvehandler

Workshops

_edited.png

VIL DU LÆRE AT ARBEJDE INTUITIVT MED MALERIER OG PERSONLIG UDVIKLING? OG UDFORSKE DIN KREATIVITET?

INTUITIVT 2 ELLER 4- DAGS MALEKURSUS.

OPDAG, OG MAL DIN INDRE POWER KVINDE 

Er det det i år, at du skal opdage din vision i livet? I en magisk og malerisk proces hvor du samtidig lærer de mest effektive redskaber at kende, inden for mixed media og maleri på lærred? Jeg  åbner dørene til et magisk, intuitivt malekursus i Valby. Kommer du med, bliver du del af en mindre eksklusiv gruppe kvinder, der alle siger JA til at finde og udtrykke arketypen af deres ”indre power kvinde” i et maleri.

Du vil lære at skabe transformation og klarhed i dit liv gennem Soul Art. Det vil sige, at du arbejder med din selvudvikling og kreativitet på et stort lærred, du tager med dig hjem. Du får 4 magiske dage på et malekursus, hvor du vil du arbejde med at åbne op for din intuition med visualisering og kreativitet. Grundlaget under Soul Art er kærlighed til dig selv, livet og din livsvision. Der er 6 timers undervisning og workshop om dagen.

INTUITIVT MALEKURSUS FOR KVINDER I UDVIKLING

Kurset/workshoppen er for dig, der gerne vil træne at arbejde intuitivt, ønsker forandring, og har mod på at prøve kræfter med maleriet som redskab. Du kan være begynder eller trænet kunstner? Der er som sagt plads til begge dele. Du bliver guidet og coachet hele vejen, så du trygt kan fordybe dig i processen og slippe farverne løs på dit lærred. Jeg lærer dig at male din indre kvinde og livsvision frem gennem en masse spændene teknikker.

HVAD KAN DU BRUGE EN 4-DAGS SOUL ART MALEWORKSHOP TIL?

Du får ny næring til din sjæl, inspiration og et nyt fællesskab med ligesindede kvinder. Det bliver lige præcis den magiske rejse, som livet skal være. I løbet af de 4 dage får du mulighed for at søge indad, mærke efter, drømme, være visionær og udtrykke det hele i et personligt maleri på et stort lærred. Vi arbejder med mixed media og symboler - og som et visuelt story board bliver dit færdige maleri et inspirerende kompas for den nye retning i dit liv.

HVORDAN ARBEJDER DU MED SOUL ART?

I Soul Art bruger du visuel kunst som værktøj til at udtrykke din sjæls potentiale. Du lærer at arbejde kreativt og intuitivt med forskellige materialer på lærred. Du lærer også at bruge symboler til at skabe dybe og magiske forandringer, så du aktivt hjælper dig selv og dit liv i den retning, du drømmer om. Vi arbejder med en blanding af maleteknikker, guidet meditationer og øvelser der giver selvindsigt. Du behøver ingen erfaring med hverken personlig udvikling, meditation eller at male/skabe kunst/malerier. Malekurset og undervisningen er tilrettelagt, så alle kan være med og få noget ud af det. Uanset ståstedet lige nu.

SKAL DU MED?

Er du bare det mindste nysgerrig, så ring til mig nu på mobil: 5172 1780. Du kan også sende en mail til jullieqvist.com@gmail.com.

Der er kun 3 pladser. så skriv gerne med det samme, hvis du vil sikre dig en af pladserne.

 

DET PRAKTISKE FOR 4-DAGS MALEKURSET: OPDAG, OG MAL DIN INDRE POWER KVINDE FREM

 

Datoer er på vej 

Tid: Kl. 10-16.30
Pris 4.800 kr. 
Prisen for workshoppen er inklusive det store lærred du skal male på, alle materialer, snack, kaffe og the. Og selvfølgelig en masse herlig, transformerende coaching og undervisning.

 

DET PRAKTISKE FOR EN 2-DAGS MALEKURSET: OPDAG, OG MAL DIN INDRE POWER KVINDE FREM

Datoer på vej 2021.

Tid: Kl. 10-16.30
Pris 2.800 kr. 
Prisen for workshoppen er inklusive det lærred du skal male på, alle materialer, snack, kaffe og the. Og selvfølgelig en masse herlig, transformerende coaching og undervisning.

““You have to leave the city of your comfort and go into the wilderness of your intuition. What you will discover will be wonderful, what you discover is YOURSELF”
- Alan Alda

SE OGSÅ ANDRE WORKSHOP LIGE her

SOUL ART KVINDE-CIRKEL

KVINDER - KRAFT - KREATIVITET

 

Kvindecirkel med fokus på personlig udvikling igennem Soul Art. Vil du med i en cirkel af kvinder som er klar til at tage deres lys til sig, og stå i deres kraft. Der vil hver gang være forskellige emner, som vil understøtte din individuelle process, og åbne for din kreativitet.

I alt 6 gange

Datoer på vej

Tid: Kl. 18- 21.30
 

Tilbud: 3800,- kr Normal Pris 6000,- kr. 

Tilmelding på SMS 51721780

KREATIVE AFTNER I KØBENHAVN

 

Kom og leg med farver, luk op for din kreativitet. Der vil hver gang være en ny øvelse, som vil give dig nye teknikker ud i kreativitet.

Som på alle min kurser, er ingen forkundskaber nødvendige. Vi leger på akvarelpapir med forskellige materialer.

DET PRAKTISKE FOR DE KREATIVE AFTNER -

Mandag aften datoer på vej

Tid: Kl. 18.30- 21.30

Pris 250,- kr. pr. gang

Tilmelding på SMS 51721780

DIN UNDERVISER PÅ DE FORSKELLIGE WORKSHOPS,

SOUL ARTIST JULLIE QVIST

Jeg hedder Jullie Qvist, og hjælper kvinder lige fra hjertet. Min undervisning og metoder øger flowet i livet gennem personlige, kreative og spirituelle processer. Jeg er kunstner og uddannet Intentional Creativity Coach & Teacher og Soul Art Guide. Jeg har undervist i mange år, er uddannet i både Danmark og udlandet – og er selv et stærkt intuitivt menneske.

Kan du ikke på de tilrettelagte datoer? Jeg laver løbende nye kurser. Både på hverdage og i weekender. Det er også muligt at booke en VIP 1:1 udviklingsdag. Ring til mig, så kommer du på en venteliste. Der er begrænset pladser på holdene.

 Jeg glæder mig rigtig meget til at høre fra dig.

Jullie Qvist

Soul Artist, Coach and Teacher

Mobil: 5172 1780.

E-mail til jullieqvist.com@gmail.com

bottom of page