IMG_2817.jpg

Intuitive

SOULART

 

Intuitive Soulart

Processen med intuitiv soulart er en dyb indre forbindelse til sig selv og til det guddommelige feminine. For mig er det en stærk transformation, hvor du kan gå så dybt, som du ønsker. Hver gang jeg er i en kreativ process, føler jeg virkelig en dyb forbindelse, en portal til indre vejledning og et magisk sted at komme i dybere forbindelse til min egen sjæl. Dette er en af mine yndlings spirituelle øvelser, hvor min egen process viser sig i mit maleri. For mig er dette virkelig magisk. I hvert maleri, jeg maler, findes der visdom. Hvert maleri fortæller en historie og synliggør hvor jeg er i mit liv. Dette er drømmearbejde, hvor livets magi og min sjæl kan vise sig selv. Min søde sjælesøster, og mentor Flora Aube, er skaberen af Art of Allowing Facilitator Academy, hvorfra jeg nu kan kalde mig

ART OF ALLOWING facilitator 2019


8 foto af samme maleri, i en kreativ process

Nedenfor vises hvordan et maleri forvandles og skabte muligheden for en dyb helbredelse af mit indre barn. Denne helbredelse var en dyb transformation fra smerte til en følelse af glæde og lykke.


IMG_8056.PNG


Lad os skabe vores drømmeliv og leve vores liv med et åbent hjerte.Disse 4 fotos viser en 2 dages maleriproces med en af mine studerende.

Testimonials fra denne workshop:

Tak for en exceptionel malesession hos dig. 

Det blev en eventyrlig rejse ind i mig selv og ind i maleriets magiske verden.  Jeg fik åbnet op til nye kreative dimissioner og kom hjem med fornyet energi, ny viden, inspiration og idéer til mit liv og til det at male. 

Din personlige guiden og tilrettelæggelse af forløbet, fik mig ind i en fordybelse i maleprocessen, som jeg ikke tidligere har oplevede - jeg følte en helt ny forbindelse til mit lærred, når jeg malet.  

Du inspirerede og guidet mig til at gå ud over mine egne begrænsninger, til at give slip på mine tanker og forestillinger om hvordan mit billede skulle se ud. Så jeg i højre grad brugte min intuition og mærke efter hvad der skulle ske i processen. 

Samtidig var det fantastisk at se hvordan historien der kom frem i mit billede undervejs, afspejlet mine oplevelser i meditationerne, drømme og hvor jeg er i mit liv lige nu. 

Jeg er blevet bevidst om, at sanse og fornemme mere når jeg maler og ikke se og tænke så meget. Når jeg brugte min intuition til at træffe beslutninger om hvad der skal ske på lærredet, så opnår jeg en befrielse fra mit sind (mine tanker og bedømmelser) og er mere tilstede i processen. Det skabte et helt fantastisk flow i min energi og magi kan opstår på mit lærred. 

 “Det er som at vågne op og endelig have fundet min egen kreative kilde, og ha` forstå essensen i det at male og være i en kreativ proces.” 
I AM BORN TO SHINE! From my❤️ thank you. Bente Wammen


IMG_5518.jpg

1-dags workshop

Kunstner: Shanaya

Testimonials fra denne 1-dags workshop

“I maj 2019 deltog jeg i endagsworkshoppen “intuitiv soulart” hos Jullie – det var virkelig ren magi!!! Jeg har aldrig prøvet at male et “billede” før, kom dog hjem med et maleri, jeg er ultrastolt af!

Jeg følte mig meget velkommen og taget imod af Jullie, hun var afslappet og meget nærværende :-) Efter en guidet meditation, hvor jeg mødte min “indre gudinde”, viste Jullie mig lidt farve- og maleteori på lærred. Jeg følte mig virkelig i meget trygge hænder og kunne bare være til stede og slappe af, være i processen og lade det komme til mig, Jullie holdt rummet.

Det var en totalt magisk og sjov dag, jeg havde det fantastisk! Helt sikkert at jeg vil prøve igen, kan varmt anbefale Jullie´s “art and magic” <3

Shanaya”


En kollektion af egne Intuitive sjæls malerier.

“There is only one of you in all time, this expression is unique. And if you block it, it will never exist through any other medium and it will be lost.”
— — Martha Graham
IMG_2995.PNG

Føler du kaldet til en dybere forbindelse til din inderste essens og sjælskraft, og gerne vil udforske dette igennem en kreativ proces, så kontakt mig. Jeg vil elske at tage på en magisk rejse med dig.

art of allowing logo.jpg