IMG_3068.jpg

Intentional Soulart

Intentional Soulart

Intentional soulart er en måde at skabe med intention, hvor du maler med en klar hensigt og hvilken energi du vil lægge i denne proces. Det er et kraftfuldt værktøj til at skabe et maleri fuld af healing og energi.

Dette er en 13 trins proces, og jeg vil guide dig i hvert trin på denne rejse. I denne proces kan du slappe af og vide, at jeg vil tage dig hele vejen, der vil være tidspunkter i denne proces, vil du ikke være i stand til at se, hvor vi skal hen, men vær sikker på, at vi er på den rigtige vej til at ende ud med et maleri hvormed du vil føle dig forbundet.

Jeg vil også tage dig med på en guidet visualisering, hvor du vil møde den arketype, vi vil arbejde på. Arketypen kan være din indre gudinde, din indre dronning, din indre kloge kvinde og mange andre, afhængigt af workshoppens tema.

I 2016 blev jeg uddannet Intentional Creativity Coach and Teacher, og siden da har jeg haft masser af workshops med skønne kvinder, også en mand, der malede sin indre gudinde. Jeg elsker at undervise i denne process og se, hvordan deltagerne udvikler sig igenne denne process.. At se hvordan mennesker, der aldrig har malet før, går stolte og forbundet hjem med deres maleri.

Ingen maleerfaring nødvendig.

Jeg vil guide dig hele vejen.

En lille kollektion af egne Intentional Sjæls malerier.

 

Fra div. workshop

Testimonials fra deltagere:


At have Jullie som underviser.

Jeg har tegnet on and off I mange år og over flere omgange forsøgt mig med at male. Specielt med maleriet har jeg oplevet gang på gang at gå i stå før jeg overhovedet kom i gang. Jeg har deltaget på flere malerkurser uden reel succes. Jeg fik ganske enkelt ikke hul på den kreative process. Dette ændrede drastisk sig efter at jeg deltog på et af Jullies Mal din indre gudinde kurser - som den eneste mand. ;-) 

Jeg havde besluttet mig på at gå “all in” og Jullies metodiske fremgangsmåde, som indeholder både intuitiv maling, samt en trin for trin tilgang, sad lige i skabet hos mig. Kort og godt kan det siges at Jullie er en meget dygtig underviser (og maler) som har stor forståelse og respekt for hvor kursisterne individuelt står. Hun lader dig både være selvstændig, men kan også “holde dig i hånden” efter behov. Produktet som kommer ud af kurset taler for sig selv. 

Jeg anbefaler dette kursus på det kraftigste til dem som vil prøve sig af med en mere spirituel tilgang til maleriet. Med venlig hilsen Kristoffer Olivier Lange

Tak for en dejlig og berigende weekend, hvor jeg malede min dronning.

Det har givet mig lyst til at udforske min kreativitet på en ny og anderledes måde, og få skabt en dybere kontakt til mig selv.

På det personlige plan er jeg blev løftet i forhold til min sorg og mit savn efter min mands død for 2 år siden.

Jeg er kommet i berøring med nogle dybe sorgfulde følelser, som jeg forløser hen ad vejen.

Samtidig oplever jeg også, at jeg har lettere til smil og latter, som løfter mig op, så jeg kan se de skønne positive sider af og i mit liv.

Jeg er meget taknemmelig, da det har været meget berigende for mig. Tak for din dejlige måde at undervise og være på.

De kærligste hilsner fra Inga.

Kære Jullie

Det har været fantastisk at deltage i dine workshops og være sammen med dig. 

Du gør personlig udvikling, kreativitet og maleprocessen spændende, enkel og sjov. Det er vild så meget jeg har fået ud af at deltage  du er et fantastisk menneske og underviser. 

Jeg kan på det varmeste anbefale dig; Du har noget at give til os alle, uanset om man er nybegynder eller har erfaring. Om man ønsker en kreativ, personlig eller spirituel udvikling, søger ny inspiration eller bare har lyst til at være kreativ og male.  "PRØV DET - DET ER EN GAVE" hvor alle kan være med.

Jeg glæder mig til at deltage en anden gang. 

Bente WammenKære Jullie Qvist

Du er en fantastisk kvinde og en super vidunderlig lærer, du tager hver enkelt af os, fra hvor vi står og bringer os sikkert til vores mål. Hvis nogen havde fortalt mig, at det ville være muligt for mig at have malet dette, ville jeg ikke have troet dem. Jeg har aldrig malet før og har ingen færdigheder i at tegne. Det billede, jeg tog med mig hjem, er den kvinde, jeg mødte i visualiseringen. Tak Tak Tak Tak Jullie, jeg ønsker dig held og lykke, og jeg ser frem til at møde dig igen.

Christina Kaaber

Jeg har været på et Wild Wise Woman workshop hos Jullie Qvist. Det har været utroligt spændende. En rejse indad, som derefter males på et lærred. Processen har været utroligt givende, og det maleri, der er kommet ud af det, er ganske eventyrligt. Det har været en trin på trin process, der førte til det endelige resultat, hvilket har betydet, at jeg ikke har været i stand til at forudsige og kontrollere resultatet, og det blev ganske forbløffende. Jeg vil meget gerne gøre det igen og anbefale det stærkt til andre. Jullie er en storslået, dejlig vejleder.

Karen B. Jensen

Kære Jullie

Tak for et par smukke dage i kreativitetens tegn. Hele processen med at skabe maleriet har været spændende og magisk. Jeg har ikke tegnet og malet siden jeg var barn. Det har været en drøm i lang tid at male på lærred, fordi det er så utroligt inspirerende at se både dine og andre smukke malerier. Selvom jeg har stor tillid til dine evner, var jeg alligevel meget overrasket over, at jeg faktisk kom hjem med et billede, der ligner de visioner, vi lavede. På samme måde som de andre deltagernes resultater var lige så overraskende både teknisk og visiuelt. Det er simpelthen så vidunderligt, når du er overrasket på den måde, og det er nøjagtigt, hvad dit kursus har gjort. Tak for din vidunderlige måde at være på, din viden, som du deler, og til at inspirere kreativitet og kunst for de mennesker, du rører ved. Jeg elsker mit maleri og er så stolt over nu at have det på min væg derhjemme.

Rikke Agersted

Shamanic healer, naturopath and phytotherapist

IC_Guild_Badge.jpg