Teacherfoto.jpg

Om Jullie Qvist

Født i 1967 og allerede fra den tidlige barndom, har kreativitet og det magiske i verden været MOJO for Jullie Qvist.

Hun elskede at skabe fra næsten intet til ny skabelse. Hun elskede også at bruge tid på sin gynge - hendes fantasi havde ingen grænser. Hun havde med sikkerhed vingerne på. I en alder af 15 havde hun en vision om et lærred, selvom hun aldrig havde malet før - men i sit hjerte vidste hun, at en dag ville dette vise sig.

Som i mange eventyr skal der komme en slags drage i historien for at lave en transformation. Og dragen dukkede op i 2015, hvilket var et virkeligt hårdt år, hvor to af hendes søskende fik diagnosen demens, og to af hendes allerbedste venner næsten døde det år. Forsøget på at passe på alle, gjorde hende overvældet og stresset.

Året 2016 var hendes år med ægte transformation. Color of woman fik hende tilbage til hendes SOULFIRE, og hun arbejdede et helt år med kreativitet og personlig vækst og blev certificeret som Intentional creativity coach and teacher. Dette fik hende til at indse, at visionen fra hendes alder 15 var ved at gå i opfyldelse. Hun havde endelig fundet sin rigtige vej i livet.

I 2019 fik hun et nyt perspektiv og ville udforske magien i den mere intuitive stil. Hun kom i kontakt med den smukke sjæl Flora Aube, og hun er nu en Art of Allowing-facilitator, og hun er forbavset over, hvor dyb en forbindelse til det guddommelige feminine man kan opnå gennem denne maleprocess.

Nu finder du hende i sit atelier i Danmark - Skandinavien, hvor hun har diverse kreative workshops, hvor hun videregiver sine gaver gennem kreativitet.

Nogle af de mange farverige ting, hun laver, er;

Art of Allowing Intuitive Soulart.

Intentional Soulart 13 trin til at male din indre arketype.

HeArt og soulbøger.

Hun er også startet på at lave onlinekurser, men de er stadig undervejs.

Hun bruger både lærred og Artjournaling, mixed media, farver, fantasi og historiefortælling til transformation.

Transformation til at huske, hvem du virkelig er.

Her er jeg, Jullie Qvist

Jeg tror på dig og mig !!!

Jeg tror på forbindelser mennesker imellem, at vi ved at være vidne til hinanden, vil føle mere af det, der virkelig betyder noget. Også forbindelsen til jorden, til sig selv, til verden omkring os. Jeg tror, verden er et magisk og et hellig sted, hvor vi kan finde hjem til essensen af hvem vi er.

At få adgang til døren til vores sjæl, og at kreativitet er et værktøj til transformation og vækst. Dette er for mig en magisk rejse til personlig udvikling, at være vidne til, hvad livets store mysterium bringer til dine lærreder.

En af mine egne store interesser er en dyb nysgerrighed for livet, vores mindset, og finde det hellige rum indeni os selv.

Jeg har taget mange kurser og udd. bla. REIKI 1,2,3 Clairvoyance, Nlp og en traditionel coachinguddannelse.

Jeg fandt min måde, min lidenskab og mit formål, da jeg kombinerede disse med kreativitet, at få muligheden for selvudtryk igennem kreativiteten og være CO-Creator for mit eget liv.

Jeg havde malet før som kunstner, men det var som om der manglede noget, ikke kun at male billeder, men at gøre det fra et andet perspektiv, gøre det til en hellig praksis, en rejse ud i det ukendte. På min rejse har jeg været vidne til min egen transformation, og jeg har set magien blive manifesteret i mit liv. For dette vil jeg for evigt være taknemmelig. Jeg er så beæret over at bringe dette til verden for, at andre kan få glæde af det, at dele dette mystiske værktøj til selvudtryk.

Kom og gør dit liv til dit eget mesterværk.

Jullie Qvist 

teacherphoto.jpg